Selfstorage voor professionelen

We think out of the box

Wat kan je eenvoudig kwijt in een box van VM Storage?

Spring praktisch om met je beschikbare ruimte op kantoor en maak gebruik van één van onze opslagplaatsen als archiefruimte.

Heb je niet meteen een grote loods nodig voor jouw zaak? Kies dan voor één van onze praktische opslagruimtes op maat.

Kies een veilige plek en geef het gereedschap van je zaak een plekje in één van onze opslagruimtes.

Groeit je webshop en krijg je niet alles gestockeerd thuis? Maak dan gebruik van één van onze opslagruimtes.

Bereid je voor op de verhuis van jouw zaak en sla jouw voorraad en meubilair tijdelijk op in één van onze opslagruimtes.

Waarom zou jij kiezen voor een opslagruimte bij VM Storage?

Vlot en gemakkelijk gereserveerd

Een opslagruimte huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bereken jouw opslagruimte en vraag meteen een offerte op maat aan. Bovendien zijn onze opslagruimtes makkelijk opzegbaar.

Wij voorzien 24/7 beveiliging

Jij hoeft je geen zorgen te maken. Dankzij onze beveiliging kan jij op je twee oren slapen en met een gerust gemoed je spullen opslaan in één van onze opslagruimtes.

Kies voor een persoonlijke aanpak

Laat je persoonlijk begeleiden doorheen je zoektocht en vind zo de opslagruimte die jij nodig hebt. Wij staan alvast klaar voor al jouw vragen!

Bereken hoeveel opslagruimte je precies nodig hebt

Heb jij een extra bergruimte nodig en weet je meteen wat je er allemaal in zal plaatsen? Bereken dan nu jouw ideale oppervlakte.

Op zoek naar een oplossing als particulier?

Zit je nog met vragen?

Heb jij nog vragen over onze opslagruimtes of ben je er niet volledig uit welke oppervlakte het meest geschikt is voor jouw professionele doeleinden? 

Neem dan vrijblijvend contact op met ons en laat je persoonlijk begeleiden bij jouw zoektocht naar de perfecte opslagruimte. Of je nu een vraag hebt of meteen een offerte wenst te ontvangen, wij volgen dit met plezier voor je op.